Schilderwerk buiten

Buitenschilderwerk vervult een dubbele functie; het verfraait niet alleen uw woning, maar speelt ook een cruciale rol in het behoud en de bescherming van het pand op lange termijn. Door enkel gebruik te maken van hoogwaardige verfproducten, garanderen we een resultaat dat zowel esthetisch als structureel aan uw verwachtingen voldoet. Daarnaast zorgt onze deskundige toepassing ervoor dat uw woning weerbestendig wordt, waardoor de levensduur aanzienlijk verlengd wordt.
ff6771ff6f2742cc942cb13511ab9d2d

Schilderwerk buiten: Bescherming en verfraaiing door Onderhoudsbedrijf Van Esch Lurling

Bij Onderhoudsbedrijf Van Esch Lurling, gelegen in het historische hart van ‘s-Hertogenbosch, begrijpen we dat het exterieur van uw woning of bedrijfspand meer is dan alleen een aanzicht. Het is het eerste wat mensen zien en de eerste indruk die ze krijgen. Buiten schilderwerk is niet alleen cruciaal voor het esthetische aspect van uw pand, maar speelt ook een belangrijke rol in de bescherming tegen de weerselementen. Met onze uitgebreide ervaring en toewijding aan kwaliteit leveren wij diensten die zowel de schoonheid als de duurzaamheid van uw buiten schilderwerk garanderen.

Onze Aanpak

 • Grondige voorbereiding
  De sleutel tot duurzaam en effectief schilderwerk ligt in de voorbereiding. Ons team zorgt voor een grondige inspectie en voorbereiding van alle oppervlakken om ervoor te zorgen dat de verf optimaal hecht en langdurige bescherming biedt. Van het verwijderen van oude verflagen en repareren van beschadigingen tot het zorgvuldig reinigen van de ondergrond; wij zorgen ervoor dat elk detail wordt aangepakt.
 • Kwaliteitsmaterialen en -technieken
  Wij gebruiken alleen hoogwaardige verf en materialen die specifiek zijn ontworpen voor buitengebruik, bestand tegen het veranderlijke Nederlandse klimaat. Onze vakmensen passen de meest geavanceerde technieken toe om ervoor te zorgen dat het eindresultaat niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen regen, wind en zonlicht.
 • Persoonlijk kleuradvies
  Kleur speelt een essentiële rol in het uiterlijk van uw pand. Onze ervaren kleurconsulenten werken nauw met u samen om een kleurenschema te kiezen dat past bij de architectuur van uw pand en uw persoonlijke smaak weerspiegelt. Of u nu gaat voor klassiek wit, een gedurfde moderne tint, of iets daartussenin, wij helpen u de perfecte uitstraling te bereiken.

Contact Offerte aanvragen

Waarom Kiezen voor Onderhoudsbedrijf Van Esch Lurling?

 • Duurzaamheid en bescherming
  Ons schilderwerk biedt niet alleen een verfraaiing van uw pand, maar dient ook als een beschermende laag die de levensduur van het materiaal eronder verlengt. Wij zorgen ervoor dat uw pand bestand is tegen de elementen en behouden blijft voor de toekomst.
 • Expertise en jarenlange ervaring
  Met jarenlange ervaring in de regio ‘s-Hertogenbosch heeft ons team de kennis en vaardigheden om elk project, van klein tot groot, met precisie uit te voeren. Onze expertise zorgt voor een soepel proces en resultaten die uw verwachtingen overtreffen.
 • Persoonlijke service
  Bij Onderhoudsbedrijf Van Esch Lurling staat de klant centraal. Wij luisteren naar uw wensen, bieden deskundig advies, en houden u gedurende het hele proces op de hoogte. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en wij streven ernaar om een service te leveren die net zo betrouwbaar is als ons schilderwerk.
ff6771ff6f2742cc942cb13511ab9d2d

Wilt u meer informatie ontvangen?

Het exterieur van uw pand verdient de beste zorg en aandacht. Of het nu gaat om een frisse update, noodzakelijk onderhoud, of een complete metamorfose, Onderhoudsbedrijf Van Esch Lurling is uw partner in ‘s-Hertogenbosch en omgeving. Wij bieden een complete oplossing die uw pand niet alleen mooier maakt, maar ook beschermt tegen weersinvloeden.

Laat ons u helpen de uitstraling van uw woning of bedrijfspand te transformeren en te zorgen voor een blijvende indruk. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken en laat ons team van experts u voorzien van een vrijblijvende offerte.

Onze Projecten

Onderhoudsbedrijf
Verfris je huis met een nieuw laagje verf!

18 juni 2020

Onderhoudsbedrijf
Verfris je huis met een nieuw laagje verf!

18 juni 2020

Spuitwerk boerderij Nieuwkuijk
Al het spuitwerk is door ons voorzien in deze woning te Nieuwkuijk.

17 juni 2020

Schilderwerk buiten Rosmalen
Bij dit werk op de Grote Wielen te Rosmalen hebben wij al het buiten schilderwerk verzorgd.

18 juni 2020

Overige Diensten

acc6b4004038df2b32b535bd994161eb
Latex spuiten
9dfd46b6061c1b62429ae5f87a68e939
Schilderwerk binnen
077f96d6a62b9b9bdc0d9281796ca286

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.