Glasbewassing

ff6771ff6f2742cc942cb13511ab9d2d

Glasbewassing door Lurling Facilitaire Diensten: Helder Zicht op Kwaliteit in de Regio
’s-Hertogenbosch

Helder en streeploos glas is meer dan alleen een teken van netheid; het is een reflectie van de professionaliteit en de zorg die een bedrijf in zijn uitstraling steekt. Als expert in facilitaire dienstverlening bieden wij een uitgebreide service aan die is ontworpen om elk venster in uw bedrijfspand of kantoorruimte te laten schitteren.

 

Waarom is glasbewassing belangrijk

 • Verbeterde uitstraling en eerste Indruk
  Schone ramen dragen bij aan een positieve eerste indruk van uw bedrijfspand. Ze laten zien dat u aandacht besteedt aan detail en waarde hecht aan een professionele uitstraling.
 • Verhoogde duurzaamheid en bescherming
  Regelmatige reiniging helpt om schadelijke stoffen zoals vervuiling, zure regen en harde waterafzettingen te verwijderen die de integriteit van het glas op lange termijn kunnen aantasten.
 • Verbeterd binnenklimaat
  Schone ramen laten meer natuurlijk licht binnen, wat bijdraagt aan een heldere en energieke werkomgeving. Dit heeft een positieve invloed op het welzijn en de productiviteit van uw medewerkers.

Contact Offerte aanvragen

Waarom Kiezen voor Lurling Facilitaire Diensten

Kiezen voor Lurling Facilitaire Diensten betekent kiezen voor:

 • Een schitterende uitstraling van uw pand, zowel van binnen als van buiten.
 • Een professioneel, veilig en gecertificeerd team dat garant staat voor kwaliteit.
 • Flexibele planning en op maat gemaakte dienstverlening die past bij uw bedrijfsvoering.
 • Milieuvriendelijke schoonmaakmethoden die bijdragen aan een duurzame toekomst.

In ‘s-Hertogenbosch en omgeving is Lurling Facilitaire Diensten al jarenlang uw vertrouwde partner voor professionele glasbewassing. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons de helderheid en schittering terugbrengen in uw bedrijfspand of kantoor.

ff6771ff6f2742cc942cb13511ab9d2d

Onze Glasbewassingsdiensten

Bij Lurling Facilitaire Diensten gebruiken we de meest geavanceerde technieken en materialen voor glasbewassing, geschikt voor alle soorten gebouwen, van historische panden tot moderne kantoorgebouwen. Ons aanbod omvat:

Traditionele Glasbewassing

Voor gebouwen met gemakkelijke toegang tot ramen gebruiken we de traditionele methode van zeem en wisser, waarmee we elke hoek grondig kunnen reinigen en drogen voor een streeploos resultaat.

Telescopische glasbewassing met Osmosewater

Voor hoger gelegen of moeilijk bereikbare ramen maken we gebruik van telescopische stelen die osmosewater naar de borstel leiden. Osmosewater trekt vuil en chemische stoffen uit het glas en droogt op zonder vlekken of strepen achter te laten, wat zorgt voor een onberispelijk schoon oppervlak.

Veiligheid en Compliance

Veiligheid staat voorop bij elke klus. Ons team is grondig getraind in veilig werken op hoogte en volgt strikte veiligheidsprotocollen om de veiligheid van zowel onze medewerkers als uw eigendom te waarborgen.

Op maat gemaakte oplossingen

We begrijpen dat elke klant en elk gebouw unieke behoeften heeft. Daarom bieden we niet alleen standaardpakketten aan, maar ook volledig op maat gemaakte oplossingen. Onze specialisten werken nauw met u samen om een glasbewassingsplan te ontwikkelen dat perfect aansluit bij uw wensen en de architectonische kenmerken van uw pand.

Milieuvriendelijke aanpak

Duurzaamheid is een kernwaarde van Lurling Facilitaire Diensten. We gebruiken milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en methoden die effectief zijn tegen vuil en tegelijkertijd zacht voor het milieu. Ons gebruik van osmosewater is een perfect voorbeeld van onze inzet voor groene schoonmaakoplossingen.

Overige Diensten

f1a9557bc228e75daf5d974ed46c1739
Allerhande schoonmaakwerkzaamheden
513be2ed62aa8f99a104035df529b50e
Vloeronderhoud
home-hero-bg
Schoonmaken van bedrijfspanden en kantoren
077f96d6a62b9b9bdc0d9281796ca286

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.