Vloeronderhoud

513be2ed62aa8f99a104035df529b50e

Vloeronderhoud door Lurling Facilitaire Diensten: Uw partner in professionele vloerzorg in de regio ’s-Hertogenbosch

In het hart van uw bedrijfsruimte of kantoorpand spelen de vloeren een cruciale rol; ze dragen bij aan de uitstraling, veiligheid en het algemene comfort van uw werkplek. Vloeren die goed onderhouden zijn, weerspiegelen professionaliteit, creëren een uitnodigende omgeving voor medewerkers en bezoekers, en behouden hun kwaliteit en duurzaamheid op de lange termijn. Lurling Facilitaire Diensten, gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, begrijpt het belang van deskundig vloeronderhoud en biedt daarom gespecialiseerde diensten aan die zijn afgestemd op de unieke behoeften van uw bedrijf.

Onze Aanpak

Bij Lurling Facilitaire Diensten benaderen we vloeronderhoud als een essentiële dienst die verder gaat dan alleen het reinigen van oppervlakken. Wij erkennen dat elke vloer zijn eigen specifieke zorg vereist, afhankelijk van het materiaal, het gebruik en de locatie binnen het pand. Onze professionals zijn uitgerust met de kennis en de tools om een breed scala aan vloertypes te onderhouden, waaronder tapijt, hardhout, vinyl, linoleum en tegels.

Waarom Kiezen Voor Professioneel Vloeronderhoud?

  • Verlenging van de Levensduur van Uw Vloer
    Regelmatig en professioneel onderhoud kan de levensduur van uw vloeren aanzienlijk verlengen. Door slijtage, vuil en vocht effectief aan te pakken, voorkomen we dat uw vloeren vroegtijdig verouderen of beschadigd raken.
  • Verbetering van Uitstraling en Hygiëne
    Een schoon en goed onderhouden vloeroppervlak draagt bij aan een gezondere werkomgeving en versterkt het imago van uw bedrijf. Ons team gebruikt geavanceerde reinigingstechnieken en -producten om ervoor te zorgen dat uw vloeren er op hun best uitzien, vrij van vuil, stof en allergenen.
  • Kostenbesparing op Lange Termijn
    Door te investeren in professioneel vloeronderhoud, bespaart u op de lange termijn kosten. Het voorkomt de noodzaak voor dure reparaties of vervangingen door slijtage en beschadigingen effectief te minimaliseren.

Contact Offerte aanvragen

513be2ed62aa8f99a104035df529b50e

Onze Diensten

Dieptereiniging en sanering

Ons team voert grondige dieptereinigingen uit die verder gaan dan het oppervlak, om vuil, vlekken en bacteriën te verwijderen die zich in de loop van de tijd hebben opgehoopt. Dit is vooral belangrijk voor tapijten en gestoffeerde vloeren, waar allergenen en microben zich kunnen nestelen.

Bescherming en afwerking

Voor hardere vloertypes, zoals hout en vinyl, bieden we gespecialiseerde behandelingen aan die niet alleen reinigen, maar ook beschermen tegen toekomstige schade. Dit omvat het aanbrengen van sealers of afwerkingslagen die de weerstand tegen krassen, vlekken en water verhogen.

Periodiek onderhoud en polijsten

Regelmatig onderhoud is de sleutel tot het behouden van de kwaliteit en uitstraling van uw vloeren. Ons team biedt periodieke onderhoudsdiensten aan, inclusief polijsten en waxen, om uw vloeren in topconditie te houden.

Gepersonaliseerd onderhoudsplan

We begrijpen dat elke bedrijfsruimte uniek is, met zijn eigen uitdagingen en vereisten. Daarom biedt Lurling Facilitaire Diensten gepersonaliseerde onderhoudsplannen, ontworpen om aan uw specifieke behoeften en schema te voldoen. Samen met u inventariseren we de staat van uw vloeren

Overige Diensten

f1a9557bc228e75daf5d974ed46c1739
Allerhande schoonmaakwerkzaamheden
ff6771ff6f2742cc942cb13511ab9d2d
Glasbewassing
home-hero-bg
Schoonmaken van bedrijfspanden en kantoren
077f96d6a62b9b9bdc0d9281796ca286

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.